Президентът на General Motors - Марк Ройс официално обяви новината,

...
Президентът на General Motors - Марк Ройс официално обяви новината,
Коментари Харесай

Потвърдено: Corvette също минава на ток

Президентът на General Motors - Марк Ройс публично разгласи новината, че компанията ще показа електрическа версия на Corvette и това ще се случи напълно скоро. Анонсът бе изработен по време на изявление пред CNBC, където Ройс не даде доста информация за бъдещите проекти на американската компания.
`Потвърдено:

През идната година ще бъде показана електрифицирана версия на Corvette C8, а на по-късен стадий ще забележим и напълно електрическа версия. Ройс не удостовери дали хибридната версия ще бъде plug-in или типичен хибрид, нито пък каква ще е мощността ѝ, само че съгласно някои клюки се чака тя да доближава 1000 конски сили.

Ако тази информация е вярна, то моделът, който ще носи името Zora ще комбинира 5.5-литров бензинов мотор с електромотор, който с изключение на четирицифрената мощ ще разполага и с оптимален въртящ миг от над 1300 нютон метра.
`Потвърдено:

Що се отнася до версията с напълно електрическо задвижване, то там знаем, че може да чакаме оптималната скорост от 320км/ч. Версия с два електромотора и задвижване на четирите колела също не е изключена, само че все още няма никакви доказани данни за това.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР