Президентът на френския Лион Жан-Мишел Ола е повишил тон на

...
Президентът на френския Лион Жан-Мишел Ола е повишил тон на
Коментари Харесай

Президентът на Лион е критикувал играчите след загубата от Монако

Президентът на френския Лион Жан-Мишел Ола е повишил звук на някои от значимите играчи на отбора, един от които сигурно е Мемфис Депай, след снощното проваляне с 0:2 от Монако в шампионата.

Ола е декларирал, че представянето на звездите под упованията демонстрира, че би трябвало да приказват по-малко и да се раздават повече в мачовете, а отборът изостава на 22 точки от водача Пари Сен Жермен. Неделното проваляне с 0:2, пристигнало с ранни попадения, разреши на Сент Етиен да ги приближи единствено на 3 точки.

Lyon president Jean-Michel Aulas has put Memphis Depay in his place. https://t.co/KNjBkRziVt pic.twitter.com/Iml0YE3JyR
— TEAMtalk (@TEAMtalk) February 25, 2019
" Този мач сподели на всички нас пътят, който би трябвало да извървим, с цел да реализираме задачите си. Някои футболисти играха доста надалеч от опциите си. И да си мислят по време на сезона единствено по какъв начин ще пристигна края на шампионата и ще си създадат огромните прехвърляния в Англия, е неверно мислене. Те просто би трябвало да играят повече и по-малко да приказват, написа още Жан-Мишел Ола в туитър-профила си.

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Мемфис Депай мъчно не сподели кой знае какви положителни неща против, а от горната страна на това порпусна и дузпа. Но в последния месец играеше най-вече за себе си и се пробва да си уреди трансфер. Холандецът има контракт до юни 2021-а година, само че през януари загатна, че би бил удовлетворен на пордажба.

" Лион е огромен клуб и го виждам, само че не е един от петте най-хубави в Европа, споделя Депай пред списание Helden. Искам да играя за тимове като Реал (Мадрид), Барселона, Челси, Манчестър Сити, Пари Сен Жермен или Байерн (Мюнхен). Искам да отида в град, който ми подхожда, и в тим, който ми подхожда и който в действителност желае да играе футбол. Винаги съм си мислел за Реал (Мадрид)- Кралският клуб с белите екипи със златни детайли на тях. Но сега съм фокусиран върху представянето си в Лион и ще забележим къде ще приключим най-после.
Лига 1 26 кръг, неделя 24 февруари  Монако 2:0краен резулат  Лион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР