Президентът на Френската футболна федерация Ноел Льо Гре заяви, че

...
Президентът на Френската футболна федерация Ноел Льо Гре заяви, че
Коментари Харесай

Зидан не е опция за френския национален отбор

Президентът на Френската футболна федерация Ноел Льо Гре съобщи, че не се водят договаряния със Зинедин Зидан по отношение на опцията някогашният френски национал да застане отпред на националния тим.
Льо Гре добави, че всички във федерацията са уверени във опциите на сегашния селекционер Дидие Дешан, който има контракт до края на Евро 2020.
" Зидан може да оглави Ювентус, само че не знам. Бях изумен, когато разбрах, че напуща Реал и към момента не мога да допускам. Но никой няма потребност от основаване на напрежение сред Зидан и Дешан ", сподели Льо Гре пред Апелативен съд.
" Започваме международното състезание с Дешан, който има контракт до 2020 година. Ако не бяхме удължили договора му, в този момент пред нас щеше да има огромен проблем, Ние в никакъв случай не сме преговаряли със Зидан. Разбира се, той постоянно може да пристигна да работи в националния тим, само че не и преди 2020 година ", добави президентът. Шампионска Лига final кръг, събота 26 май  Реал Мадрид 3:1краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР