Президентът на Френската футболна федерация (ФФФ) Ноел Льо Гра каза,

...
Президентът на Френската футболна федерация (ФФФ) Ноел Льо Гра каза,
Коментари Харесай

Президентът на Френската футболна федерация: Зидан? Дори не бих му вдигнал телефона

Президентът на Френската футболна федерация (ФФФ) Ноел Льо Гра сподели, че не би вдигнал телефона на Зидан откакто към този момент възобнови договра на Дидие Дешан като селекционер на френския народен тим.

" Не бих му вдигнал телефона, в случай че ми се обади. Какво да му кажа? Приятен ден господине, не се тормозете, потърсете различен клуб. Току-що сключих съглашение с Дидие ", сподели Льо Грае " RMC Sport ".

Зидан беше един от главните претенденти за правоприемник на Дешан.

Президентът на ФФФ добави, че ще бъде сюрпризиран, в случай че Зидан, който завоюва международното състезание с Франция през 1998 година, стане треньор на Бразилия.
 Изненада: Зинедин Зидан е любимец за поста селекционер на Бразилия
Изненада: Зинедин Зидан е любимец за поста селекционер на Бразилия

Съобщава френският вестник " Екип "

" Той може да прави каквото си изиска. Никога не съм го срещал и в никакъв случай не съм възнамерявал да се разделя с Дешан. Не съм разстроил нищо и никого. Той може да отиде където си изиска, в клуб, в огромен клуб. Има толкоз доста от тях в Европа. Не имам вяра, че той ще бъде старши треньор на който и да е народен тим ", сподели 81-годишният президент на ФФФ.

В края на предходната година Франция беше победена на финала на Световното състезание в Катар от Аржентина след осъществяване на дузпи. Дешан завоюва купата на Световното състезание в Русия през 2018 година като селекционер на Франция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР