Президентът на Франция прикани днес съюзниците да увеличат военната си

...
Президентът на Франция прикани днес съюзниците да увеличат военната си
Коментари Харесай

Макрон прикани съюзниците да увеличат военната си подкрепа за Украйна

Президентът на Франция прикани през днешния ден съдружниците да усилят военната си поддръжка за Украйна, с цел да подкрепят страната за нужното контранастъпление против Русия, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9407
Абсолютно би трябвало да интензифицираме нашата помощ и старания в помощ на съпротивата на украинския народ и армията му и да ги подпомогнем да стартират контраатака, която единствена може да даде опция за заслужаващи доверие договаряния, избрани от Украйна, от нейните управляващи и нейния народ, сподели Макрон на Мюнхенската конференция по въпросите на сигурността.



" Готови сме за нескончаем спор. Като споделям това, не го искам. Но най-много щом не го желаем, би трябвало дружно да имаме вяра в способността си трайно да поставяме старания ", добави френският водач, представен от Франс прес.

Той съобщи пред участниците, че има предпочитание да провежда в Париж " конференция за противовъздушната защита в Европа ", която да разиска индустриални, само че и стратегически проблеми, свързани с тази сфера.

Трябва да имаме мощ и храброст да подновим разговора с Русия, с цел да намерим трайно решение. Ясно е обаче, че в този момент не е време за разговор, заключи Макрон, представен от ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР