Президентът на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на

...
Президентът на Франция Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на
Коментари Харесай

Макрон към Путин: Не се поддавай на провокации

Президентът на Франция Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на прикани съветския си сътрудник Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да покаже отговорност, съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4502
,,По отношение на последните часове и съветските изказвания и проби, приканвам Русия и президента Путин, като мощ, притежаваща нуклеарно оръжие и непрекъснат член на Съвета за сигурност, да остане виновна мощ и да не се поддава на никаква форма на провокация, тъй като това би било коренна смяна на интернационалните правила``, съобщи по време на предизборно посещаване в парижкото предградие Сен Дени Макрон, който се бори за преизбиране. Негов конкурент на изборите в неделя ще е крайнодясната лидерка Марин Льо Пен.

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи през днешния ден, че неговите сили са поели " сполучливо " контрола над украинския град Мариупол и подреди последните украински бойци да бъдат обсадени, вместо щурмувани.

Руската войска разгласи през вчерашния ден първото сполучливо тестване на междуконтиненталната балистична ракета Сармат - оръжие от ново потомство с доста огромен обхват, което Путин приветства, определяйки го като " нямащо аналози ".

Ще имам опция, в случай че френските жители и гражданки ми гласоподават доверие, да му се обадя идната седмица. Мисля, че би трябвало да останем бдителни и единни като европейци, единни като съдружници, да продължим да водим разговор с всички сили, в това число районни неевропейски, и в Организация на обединените нации, да изпращаме доста ясни послания към Русия. Не е нужна никаква ескалация. Ние продължаваме да работим за преустановяване на огъня и мир, само че не би трябвало да се поддаваме на опит за ескалация, изключително от страна на Русия, подчерта френският президент.

По време на визитата си Макрон постави боксови ръкавици и нанесе няколко удара по съперник, който избра тактиката на умела отбрана против френския президент, демонстрира видеозапис, оповестен на уеб страницата на телевизия Бе Еф Ем.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР