Президентът на Франция Еманюел Макрин призна, че в някои европейски

...
Президентът на Франция Еманюел Макрин призна, че в някои европейски
Коментари Харесай

Макрон: В някои европейски страни и САЩ има съмнения за бъдещето на Украйна

Президентът на Франция Еманюел Макрин призна, че в някои европейски страни и в Съединените щати има подозрения за бъдещето на Украйна, само че Франция счита за значимо да попречи на Русия да завоюва спора. 

В телевизионно изявление за " Франс5 ", Макрон не изключи опцията да предложения съветския президент Владимир Путин през 2024 година за мирни договаряния за Украйна.

По мотив признатите във вторник ограничаващи текстове в имиграционния закон, довели до оставка на министъра на опазването на здравето, Макрон акцентира, че страната му ще продължи да приема чужденци, по-специално претенденти за леговище и студенти, съобщи Българска телеграфна агенция.

Новият закон планува ограничаващи ограничения, измежду които по-дълъг период, 30 месеца, през който чужденците от страни отвън Европейския съюз би трябвало да са работили във Франция, с цел да имат право на обществена протекция. Отменя се френското поданство по рождение, а събирането на фамилии на чужденци във Франция изисква към този момент постоянни приходи и здравна застраховка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР