Президентът на Фиорентина Роко Комисо заяви, че неговите желания по

...
Президентът на Фиорентина Роко Комисо заяви, че неговите желания по
Коментари Харесай

Президентът на Фиорентина да вземе Ибрахимович и Сандро Тонали

Президентът на Фиорентина Роко Комисо съобщи, че неговите стремежи във връзка с идващите нови попълнения са свързани с шведския деец Златан Ибрахимович и младежа Сандро Тонали от Бреша.

38-годишният Ибрахимович преди няколко седмици съобщи, че не знае къде ще продължи кариерата си, само че няма желание да стопира с футбола. Текущият контракт на Ибра с Лос Анджелис Галакси от американската МЛС изтича в края на шампионата, а за момента няма информация дали вървят разговори за подновяването му. 19-годишният Тонали сега играе за Бреша като полузащитник, само че е обект на интерес от съвсем всички локални богати клубове.

" Моята фантазия е да събера в тима дружно Златан Ибрахимович, както и младият Сандро Тонали. За момента нищо не мога да кажа за зимните ни прехвърляния, съобщи президентът на клуба пред португалския вестник " А Бола ".

Ибрахимович има сериозен опит в Калчото, а информациите на трансферния пазар са, че Интер, Милан, както и Наполи, претендират за подписа му. Самият Златан реши да ускори интригата към себе си и разгласява видео в обществените мрежи, в което оповестява с лукава усмивка, че скоро ще се върне в Испания. Но не прецизира дали става дума за договаряния с локален клуб или нещо друго, обвързвано с бизнес-начинания.
Серия А 10 кръг, сряда 30 октомври  Сасуоло 22:00предстои  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР