Президентът на Фиорентина Роко Комисо не е твърде голям оптимист,

...
Президентът на Фиорентина Роко Комисо не е твърде голям оптимист,
Коментари Харесай

Босът на Фиорентина: Има голям шанс сезонът да не продължи

Президентът на Фиорентина Роко Комисо не е прекомерно огромен оптимист, че сезонът в Серия " А " може да бъде доигран. В момента той е стопиран поради разразилата се пандемия от ковид, която удари най-силно точно Италия. До края на акцията би трябвало да се изиграят още 12 кръга, а не е ясно по кое време това ще може да се случи.

" В момента не можем да упражняваме. Надявам се скоро да стартираме, само че пандемията към момента не е отминала. Не гледаме доста напред във времето, не знаем по кое време ще стигнем до точката без нови инфектирани. Надявам се вирусът да не се популяризира на Юг, където хората нямат същите запаси, каквито има на Север. В момента гледаме малко по-позитивно, само че не изцяло: в Итали има хора, които са без работа, стопанската система е разрушена ", съобщи Комисо.

" В момента всички сме обединени. Ювентус поде хубава самодейност. Ние сме стъпили на добра основа, само че към момента обмисляме по какъв начин да помогнем на италианския футбол. Единственото хубаво на тази покруса е, че ни сплоти. Фиорентина стана по-силен клуб от човешка позиция. Има огромен късмет сезонът да не приключи. Не знам. Трябва да имаме едно мислено, че може да не играем повече мачове през този сезон ", добави босът.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР