Президентът на ФИФА Джани Инфантино е убеден, че по време

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино е убеден, че по време
Коментари Харесай

Инфантино обеща безопасност на невиждано високо ниво за световното в Русия

Президентът на ФИФА Джани Инфантино е уверен, че по време на международното състезание по футбол в Русия няма да има никакви проблеми с сигурността. В последните седмици поради дипломатическата рецесия сред Русия и Англия доста страни оповестиха политически протест на шампионата.

" Предпочитам да се съсредоточвам напълно върху футбола. Това е основното. За страдание има хора по света, които се пробват да разделят, да спорят, а футболът просто би трябвало да сплотява всички ", сподели Инфантино.

Инфантино беше посетител в предаването " Шоуто на Петер Шмайхел " в телевизия " Русия през днешния ден ". Легендарният датски вратар е специфичен анализатор на малкия екран за международното състезание, а в екипа влиза и мениджърът на " Манчестър юнайтед " Жозе Моуриньо.

" Разбира се, че в Русия е безвредно и ще бъде даже още по-безопасно по време на международното състезание. Подготовката във връзка с сигурността е на доста високо равнище, което не може да се съпоставя с нито едно друго събитие до този миг ", добави президентът на ФИФА.



Всичко, което би трябвало да знаете за: Световното по футбол (36)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР