Президентът на ФИФА Джани Инфантино даде пресконференция в Москва, предаде

...
Президентът на ФИФА Джани Инфантино даде пресконференция в Москва, предаде
Коментари Харесай

Джани Инфантино: Головете от засада останаха в миналото

Президентът на ФИФА Джани Инфантино даде конференция в Москва, съобщи Ройтерс. Той беше облечен в суичър на доброволец от Световното състезание.

„ Головете, маркирани от засада останаха в предишното, или най-малко тогава, когато се употребява системата за видеоповторение. ВАР не трансформира футбола, а го почиства, като го прави по-честен и транспарантен и оказва помощ на съдиите да вземат верните решения. Така че системата работи добре “, съобщи Инфантино.

Освен това 48-годишният швейцарец похвали домакините на шампионата.

„ Преди две години споделих, че евентуално това ще бъде най-успешното Световно състезание. Днес мога да кажа това с още по-голямо разбиране “, призна той.

Момчетата от тайландския тим по футбол, които бяха избавен от наводнената пещера тази седмица, са поканени да участват на церемонията по връчването на годишните награди на ФИФА.

Инфантино съобщи, че децата са поканени в Лондон, където на 24 септември ще бъдат отличени най-хубавите футболисти на ФИФА за годината. 12-те момчета и техният треньор бяха поканени да участват на финала на международното състезание по футбол в Москва на 15 юли, само че не одобриха по медицински аргументи. Младите футболисти бяха извадени от пещерата след неповторима избавителна интервенция, която продължи от неделя до вторник. Деца и техният треньор бяха блокирани в пещерата от 23 юни. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР