Президентът на ФИА Жан Тод заяви, че Михаел Шумахер все

...
Президентът на ФИА Жан Тод заяви, че Михаел Шумахер все
Коментари Харесай

Жан Тод: Михаел Шумахер все още се бори

Президентът на ФИА Жан Тод съобщи, че Михаел Шумахер към момента се бори, само че уважавайки желанието на фамилията на водача да не се приказва за здравословното му положение, не загатна дали се усъвършенства.

Поводът за изявлението на Тод бе откриването на новата Зала на славата към ФИА в Париж, в която Шумахер е бил въведен наред с други международни първенци и персони.

На събитието не са участвали представители на семейство Шумахер, а единствено мениджърът на първенеца - Сабине Кем. След церемонията Тод е коментирал: " Михаел ни липсва. Той към момента се бори. Радвам се, че Сабине е тук и се грижи за фамилния бизнес. Исках Мик да пристигна довечера, само че той прави проби в Испания, а Корина е в Щатите. Но борбата продължава. Михаел е доста специфичен човек, изключително в света на моторспорта. За мен е и другар ".

Кем добави: " Всички знаем, че Михаел би трябвало да е тук и съм сигурна, че на драго сърце щеше да участва. Винаги е изпитвал голямо почитание към всички в тук и щеше да е поласкан. Това, което направи Михаел толкоз сполучлив и специфичен, е любовта му към спорта. Тя го свързва и с всички присъстващи ".
Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР