Президентът на Ферари Серджо Маркионе опроверга слуховете, че ще има

...
Президентът на Ферари Серджо Маркионе опроверга слуховете, че ще има
Коментари Харесай

Във Ферари засега няма да се режат глави

Президентът на Ферари Серджо Маркионе опроверга слуховете, че ще има промяна на шефовете в тима след неудачите във Формула 1 в последно време. Появиха се информации, че Матия Биното ще заеме поста на Маурицио Аривабене, само че съгласно Маркионе в тез спекулации няма даже трошичка истина.

Хамилтън е шерифът на Тексас, Мерцедес с купа

Гран При на Съединени американски щати стана следващото съревнование след лятната пауза през 2017 година, в което Ферари изрично отстъпваше на главния си съперник Мерцедес. Издънките към този момент станаха прекалено много и главният кандидат на „ черните кончета” за купата – Себастиан Фетел изостава към този момент на 66 точки зад Люис Хамилтън.

Напрежението върху Аривабене предстоящо е много високо и няма да е чудно, в случай че в даден стадий неуспехите доведат до уволнението му. Има огромна възможност актуалният механически шеф Биното да го размени.

Фетел: Трябва да преглътнем, че бяхме по-бавни

„ Няма да има смени, и Матия,и Маурицио са забъркани в този развой, тъй че да предпочета единия за сметка на другия е леко идиотско”, разяснява Маркионе. „ И двамата седят на масата, от която управляват нашите интервенции. Технически видяно, като президент аз също съм забъркан, само че това не взема решение никой от проблемите.”

„ Нуждаем се от победа, това е най-належащото. Не мисля, че всичко може да се припише единствено на един човек”, добави Маркионе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР