Президентът на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Флорентино Перес,

...
Президентът на европейския клубен шампион Реал Мадрид – Флорентино Перес,
Коментари Харесай

Перес: Защо да не вземем Меси в Реал?

Президентът на европейския клубен първенец Реал Мадрид – Флорентино Перес, съобщи, че би се пробвал да притегли на "Сантяго Бернабеу " огромната звезда на Барселона Лео Меси.

Строителният бизнесмен обаче внесе значимо конкретизиране в изявлението си пред Cadena Ser. "Бих се опитал да го взема по време на първия ми интервал в Реал ", изясни той, с което напомни за прехвърлянето на Луиш Фиго от каталунците в посока Мадрид през 2000 година Сделката за 60 милиона евро провокира голям отзив, а по-късно Перес направи и тима, прочут с прозвището Галактикос. "Тогава търсихме играчи от вида на Меси. Но в този момент не мога да направя подобен опит, тъй като той е пуснал корени в Барселона ", добави Перес.

Бизнесменът разяснява и Гарет Бейл, който постоянно е малтретиран от травми, които, съчетани с отличната форма на Марко Асенсио, могат да му костват титулярното място. "Той е един от най-силните ни футболисти. В момента всички желаеме да е при нас, само че никой не знае какво ще се случи идната година. Бейл завоюва доста трофеи с нас и има значима роля в тима ", добави Перес.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР