Президентът на Европейската федерация по бокс (EUBC) д-р Йоанис Филипатос

...
Президентът на Европейската федерация по бокс (EUBC) д-р Йоанис Филипатос
Коментари Харесай

Президентът на Европейската федерация по бокс: Купа Странджа“ е турнир, който винаги е бил за пример

Президентът на Европейската федерация по бокс (EUBC) доктор Йоанис Филипатос съобщи, че шампионатът купа " Странджа " постоянно е бил образец с метода, по който се провежда.

Филипатос бе специфичен посетител на Българската федерация по бокс за финалите на 75-ото юбилейно издание на конкуренцията, която приключи в неделя в зала " София " в столицата.

" Както всяка година, по този начин и в този момент, Българската федерация по бокс и нейният президент господин Красимир Инински още веднъж се оправиха на най-високо допустимо равнище ", сподели доктор Филипатос.

" Купа „ Странджа “ е шампионат, който постоянно е служил за образец с организацията си и качеството на боксовите срещи. Много се веселя, че ползата към шампионата е толкоз огромен. Залата бе цялостна с хора, което демонстрира и любовта към нашия спорт. Поздравления за това, което вършиме. Знам, че във ваше лице имаме отличен сътрудник, на който постоянно можем да разчитаме. Предстои да организирате в края на годината и Европейското състезание за мъже и дами до 22 години. Събитие, което съм уверен, че още веднъж ще бъде на най-високо равнище “, сподели при визитата си в София гръцкият функционер.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР