Президентът на Европейската федерация по бокс EUBC д-р Йоанис Филипатос

...
Президентът на Европейската федерация по бокс EUBC д-р Йоанис Филипатос
Коментари Харесай

Президентът на EUBC гост на финалите на Купа „Странджа“

Президентът на Европейската федерация по бокс EUBC доктор Йоанис Филипатос бе специфичен посетител на БФ Бокс. Той посети зала „ София “ в неделя, с цел да изгледа онлайн финалите на най-стария интернационален боксов шампионат в Европа Купа „ Странджа “. Д-р Филипатос изрази удовлетворение от равнището на срещите и организацията на 75-ото юбилейно издание на шампионата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bulgarian Boxing Federation (@bulgarian_boxing_federation)

„ Както всяка година, по този начин и в този момент, Българската федерация по бокс и господин Красимир Инински още веднъж се оправи на най-високо допустимо равнище. Купа „ Странджа “ е шампионат, който постоянно е служил за образец с организацията си и качеството на боксовите срещи. Много се веселя, че ползата към шампионата е толкоз огромен. Залата бе цялостна с хора, което демонстрира и любовта към нашия спорт. Поздравления за това, което вършиме. Знам, че във ваше лице имаме отличен сътрудник, на който постоянно можем да разчитаме. Предстои да организирате в края на годината и Европейското състезание за мъже и дами до 22 години. Събитие, което съм уверен, че още веднъж ще бъде на най-високо равнище “, сподели при визитата си в София президентът доктор Йоанис Филипатос.

Иначе Радослав Росенов и Светлана Каменова са носителите на Купа „ Странджа “ за 2024 година. Двамата ликуваха с трофея, откакто завоюваха купите в категории до 63.5 кг при мъжете и 57 кг при дамите на юбилейното 75-то издание на най-стария боксов интернационален шампионат в Европа.

Източник: bgboxing.org

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР