Президентът на Европейската атлетика Добромир Карамаринов награди с плакети на

...
Президентът на Европейската атлетика Добромир Карамаринов награди с плакети на
Коментари Харесай

Президентът на Европейската атлетика награди организаторите в Стара Загора

Президентът на Европейската атлетика Добромир Карамаринов награди с плакети на ЕА зам-кмета на Стара Загора Красимира Чахова и ръководителя на СКЛА Берое Иван Колев.

Призовете се връчват за приноса на двамата към развиването на леката атлетика в града и организацията на Европейския екипен шампионат (втора лига), което ще се организира на 19-20 юни в Стара Загора.

Добромир Карамаринов благодари на всички, които работиха неуморно в последните месеци, с цел да може да се организира това състезание. Соня Шпенделхофер, пратеник на Съвета на ЕА и президент на атлетическата федерация на Австрия награди с плакет за заслуги Галя Пухалева, ръководител на организационния комитет на Европейското отборно състезание.

Първоначално стартовете на Европейския екипен шампионат трябваше да са в Латвия, само че през ноември стана ясно, че страната няма да може да ги провежда поради пандемията от ковид.

Тогава Европейската атлетика гласоподава доверие на Стара Загора да се наеме с семейството на шампионата в което в този момент ще вземат участие спортисти от 9 страни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР