Президентът на Дунав Русе д-р Симеон Симеонов заяви, че бъдещето

...
Президентът на Дунав Русе д-р Симеон Симеонов заяви, че бъдещето
Коментари Харесай

Шефът на Дунав: Бъдещето на треньора не стои на дневен ред

Президентът на Дунав Русе доктор Симеон Симеонов съобщи, че бъдещето на треньора Малин Орачев не стои на дневен ред.

„ Определено не видях Дунав, който аз желая. Единственото хубаво от този дуел е, че постигнахме победа, която в чисто точково измерение няма никакво значение за нас. Добре е за самочувствието и настроението в съблекалнята. Успяхме да реализираме победа. Имахме положения, само че не играхме това, което аз и феновете желаеме да виждаме “, разяснява Симеонов.

„ Етър е добър тим. Победата идва в доста добър миг от чисто психически аспект. Последните резултати натежаха и несъмнено повлияха на настроението. За това помогнаха и някои медии, които започнаха да спекулират и с нашия треньор. Нещо, което не стои на дневен ред “, добави президентът на Дунав.

„ Надявам се в края на сезона да се опитаме да зарадваме нашите почитатели. “

„ През последните две седмици вършим разбори единствено на това. Нямаме рационално пояснение. Нещата, когато тръгнат надолу, доста мъчно се обръщат. Не мога да обясня за какво се стигна до тук. “

„ Може би аргументите са в манталитета, неналичието на самочувствие или просто толкоз си можем. “

„ Отборът доста от дълго време надмина развиването на клуба като цяло. Аз кърпата от доста от дълго време желая да я хвърля, тъй като се изморих. Аз поканвам всеки, който счита, че е заслужен да поддържа идеята Дунав да заповяда. Нямаме никакви отговорности. Даже емблемата е наша. Футболен клуб Дубав без община Русе не може да съществува. Аз в действителност съм признателен “, сподели още доктор Симеонов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР