Президентът на Дунав Русе д-р Симеон Симеонов сподели непосредствено преди

...
Президентът на Дунав Русе д-р Симеон Симеонов сподели непосредствено преди
Коментари Харесай

Босът на Дунав: Вече работим по селекцията, подписахме с Ганев

Президентът на Дунав Русе доктор Симеон Симеонов показа директно преди мача с Локо Пд от 30-ия кръг на Първа лига, че отборът към този момент работи по селекцията за новия сезон. Той удостовери, че вратарят Генадий Ганев към този момент има контракт с клуба.

„ За самочувствието на тима е доста значим този мач, да се надяваме, че ще е с позитивен резултат. Тимът се престраши да промени схемата на игра, виждам малко по-спокойно мачовете на тима, освен последният дуел със Славия, само че и преди този момент.Най-важно е в каква форма ще сме ние, а не кой ще е противникът. Борим се за място, което би ни предопределило по-слаб, сякаш, съперник”, показа Симеонов.

„ Футболистите на Локомотив Пд не трябва да се подценяват, може би имат юноши, само че юношите им са доста положителни. Надявам се да не го покажат тъкмо в този мач.”

„ Почивката, която се обрисува е не повече от 10-12 дни, имаме стеснен бюджет и ще ни е мъчно, само че към този момент работим по селекцията. Да, Генадий Ганев има контракт с нас към този момент. Някои играчи са с изтичащи контракти, някои няма да останат, само че други ще останат”, сподели още президентът на Дунав Русе.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР