Президентът на дамския волейболен отбор на Марица Илия Динков сподели

...
Президентът на дамския волейболен отбор на Марица Илия Динков сподели
Коментари Харесай

Президентът на Марица Илия Динков: Целите остават същите

Президентът на дамския волейболен тим на Марица Илия Динков показа пред уеб страницата BGvolleyball.com, че задачите пред клуба остават същите - присъединяване в евротурнирите, трупане на опит от състезателите и треньорския щаб и повишение на националния и клубен ранкинг на България:
 Марица отбрани купата си за следващ път!
Марица отбрани купата си за следващ път!

За маричанки следва и отбрана на трофея в шампионата за Купата на България

" Добра успеваемост, да се надяваме, че по този начин ще продължим. Спокойно виждам последните три финала, очевидно привикнах или по-малко се вълнувам. Да ставаме първенци в София се трансформира в традиция, дано традициите да се съблюдават. София не е толкоз надалеч, а и девойки привикнаха. Целите пред Марица (Пловдив) остават същите - присъединяване в евротурнирите, трупане на опит от състезателите и треньорския щаб и повишение на националния и клубен ранкинг на България.

Шампионска лига е наложителна за нас. Сигурен съм, че останалите клубове ще се възползват от извоюваните квоти и ще вземат участие и в останалите два европейски клубни шампионата - това е значимо за женския волейбол. Основната цел беше победа в Шампионска лига, аз съм сигурен, че щяха да бъдат две, само че ориста пожела друго.

Рано е да се приказва за излизане от групите в Шампионската лига. Първо ще би трябвало да влезем в тях, само че нищо не пречи да опитаме това да е идната цел. Дано да спечелим Купата на България в Пловдив ", приключи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР