Президентът на CNN Джеф Зукър обяви оставката си за това,

...
Президентът на CNN Джеф Зукър обяви оставката си за това,
Коментари Харесай

Шефът на CNN подаде оставка заради връзка с колежка

Президентът на CNN Джеф Зукър разгласи оставката си за това, че не е разкрил сантиментална връзка с колежка от американската кабелна телевизия, заяви Агенция Франс Прес.

" Със сигурност ми се желае мандатът ми тук да беше завършил по различен метод ", съобщи Зукър в обръщение до чиновниците на мрежата. " Но това беше един необикновен интервал. И аз обичах всяка минута от него. ", съобщи Зукър.

Джейсън Килар, основен изпълнителен шеф на WarnerMedia, компанията майка на CNN, съобщи, че е приел оставката на Джеф Зукър като ръководител на WarnerMedia News and Sports и президент на CNN Worldwide.

" Като част от следствието на работата на Крис Куомо в CNN, бях запитан за връзка по взаимно единодушие с най-близката ми колежка, човек, с който съм работил повече от 20 години. Признах, че връзката се е развила през последните години. От мен се изискваше да я разкрия, когато тя стартира, само че не го направих. Сгреших. В резултат на това през днешния ден депозирам оставка ", написа Зукър в служебна записка.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР