Президентът на Черна гора призова границите на страната да бъдат

...
Президентът на Черна гора призова границите на страната да бъдат
Коментари Харесай

Мило Джуканович предлага да се затворят границите на Черна гора

Президентът на Черна гора прикани границите на страната да бъдат затворени неотложно поради ковид и да се форсира имунизирането на жителите.
Той направи през днешния ден особено послание към жителите, което бе излъчено директно по националната телевизия.
 Доц. Д. Василев: При днешните данни за Covid би трябвало да се затворят заведенията и учебните заведения Доц. Д. Василев: При днешните данни за Covid би трябвало да се затворят заведенията и учебните заведения
" При днешните данни за новозаразени с Covid-19 реакцията би трябвало да бъде връщане на ограниченията - да се затворят заведенията и училищат...
„ За 11 месеца от ковид са умряли повече от 1 000 жители на. Броят на заболелите и умрелите изисква неотложно въвеждане и дейно използване на епидемиологичните ограничения, в това число възбрана за влизане в страната без PCR тест, както и ускорение на процеса на имунизиране. Здравето на нашите жители е в сериозна заплаха ”, съобщи той.
БГНЕС напомня, че по данни на Института по публично здраве през февруари в Черна гора вследствие на затруднения от ковид са умряли 210 жители, което е нарастване от 70 % спрямо януари.
От началото на епидемията са умряли 1015 души от заразилите се с в Черна гора., ТАСС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР