Президентът на Чечня Рамзан Кадиров преди дни публично обяви, че

...
Президентът на Чечня Рамзан Кадиров преди дни публично обяви, че
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров твърди, че е в Украйна, но телефонът му показва, че е в Грозни

Президентът на Чечня Рамзан Кадиров преди дни обществено разгласи, че е отишъл в Украйна, с цел да се срещне с хората си от своите специфични сили, които се бият на страната на Русия в спора.

обаче слага под сериозна въпросителна дали изобщо Кадиров – един от най-близките до Владимир Путин хора, е стъпвал на украинска земя по време на войната.

На 13 и 14 март той разгласява в „ Телеграм “ серия видеа, в които твърди, че е на разнообразни точки на броени километри от Киев.

Украинското издание обаче цитира свои източници от службите, съгласно които и двата употребявани от Кадиров мобилни номера не са се свързвали към локалната мобилна мрежа (която в огромната си част функционира).

Журналистите от „ Правда “ обаче са създали и собствен опит по време на „ престоя “ на чеченския президент.

Украинците основали проследяващ линк, който демонстрира IP адреса и приблизителното местоположение на този, който го посети.

След това се показали за чиновници на съветската осведомителна организация РИА Новости и писали на Кадиров в „ Телеграм “.

Той последвал адреса и по този начин станало ясно къде оповестява, че се намира устройството му – не до Киев, а в Грозни.

Все отново е допустимо Кадиров да употребява VPN, с цел да скрие същинската си локация.

Присъствието му толкоз покрай горещите точки на спора го трансформира в действителна цел, а Русия досега е изгубила цели четирима генерали във войната.

Преди дни Кадиров написа дълъг пост, отдаден на предприемача Илон Мъск, който по-рано провокира съветския президент Путин на дуел.

Чеченският президент отбелязва, че шефът на „ Тесла “ би трябвало малко да заякне, преди да се изправи против съветския президент. Предлага му и съответни места за подготовка – клуб по бойни спортове, университета на спецназ и държавната радио-телевизионна компания, където да го научат какви са американските способи за черен пиар и за следене на обществените мрежи.

„ Ще се върнеш от Чечня напълно друг човек, Илона, пардон, Илон “, приключва Кадиров.

Мъск особено е поръчал превод на написаното, с цел да го качи в своя профил и отговориЛ

„ Благодаря за предлагането, само че сходна отлична подготовка ще ми даде прекомерно огромно преимущество. Ако той (Путин – б.р.) се опасява да се бие, склонен съм да употребявам единствено лявата си ръка – а дори не съм левичар. Илона. “

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР