Президентът на Чечения заяви, че още 70 000 чеченски бойци

...
Президентът на Чечения заяви, че още 70 000 чеченски бойци
Коментари Харесай

Кадиров: Още 70 000 бойци от Чечения ще се присъединят към руските войски в Украйна


Президентът на Чечения съобщи, че още 70 000 чеченски бойци са подготвени да се причислят към към този момент воюващи в зоната на по този начин наречената " " на Русия в Украйна, заяви самият той в “Телеграм ”.

" Десет хиляди чеченски бойци към този момент вземат участие в това благородно дело ", написа Кадиров.

Той акцентира, че поддръжката си за съветския президент Владимир Путин са изразили богослови, известни чеченски старейшини, вдовици и майки на чиновници на силовите ведомства на републиката, както и дами военнослужещи.

" Ето за такава консолидация на обществото мечтаеше нашият първи президент (Владимир Путин - б.р.), героят на Русия Ахмат-Хаджи Кадиров и която е нужна на страната. Единство, нематериалност и смиреност на всевишния Аллах - това са тъкмо тези полезности, за които са умирали нашите предшественици, и всеки от нас е подготвен да повтори техния паметен героизъм ", написа Кадиров.

Преди чеченският президент е съобщавал, че в зоната на по този начин наречената специфична военна интервенция на Русия в Украйна водят война към 10 000 чеченски бойци.

“Няма потребност поради спора в Украйна районите на Русия да отсрочват празненствата за Нова година, един от най-важните празници в Русия ”, съобщи съветският заместник-министър на защитата Виктор Горемикин, представен от “Ройтерс ”.

По думите му въоръжените сили са признателни за дейната поддръжка от популацията.

Армията разполага с цялото належащо съоръжение за подсигуряването на войските на фронтовата линия и мобилизираните, които сега се образоват, добави той.

Изказването му идва, откакто общинският съвет на Санкт Петербург съобщи, че анулира обичайните новогодишни и коледни тържества и ще употребява предопределените за тях пари за обезпечаване на " в допълнение съоръжение, както и на такова за доброволците и мобилизираните ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР