Президентът на Чечения Рамзан Кадиров публикува в Telegram реклама на

...
Президентът на Чечения Рамзан Кадиров публикува в Telegram реклама на
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров плаши с ужасен гняв, защото няма да се разходи из Лондон


Президентът на Чечения Рамзан Кадиров разгласява в Telegram реклама на чеченски бойци. Изявите на Кадиров се популяризират от съветските държавни организации, в това число и от Новости.

В него се изявява главно началникът на полицейското ръководство на съветското Министерство на вътрешните работи за региона Ножай-Юрт в Чечения Мурад Чалаев. Той приказва от името на персоналния състав , строен в бойна подготвеност в двор на социална постройка - евентуално казарми, с прикрити лица. Видеото стартира мюсюлмански привет.

Чалаев декларира готовността си да взе участие в съветската специфична интервенция в Украйна и подсигурява, че бойците му имат " богат военен опит ".

" Бойците на ОМВД на Руската федерация в Ножайско-Юртовския регион имат богат военен опит. Те имат зад тила си стотици сполучливи специфични интервенции против терористични банди в сложни планински и гористи местности. Неведнъж те са доказвали своя професионализъм, дръзновение и дарба да вземат решение бойни задания с оптималната успеваемост. Днес бойците са подготвени да употребяват всичките си умения и качества против националистите и бандитите в Украйна ", написа в допълнение Кадиров.
 Мюсюлманите в Украйна към Рамзан Кадиров: Защо изпращаш главорезите си да ни избиват?!
Мюсюлманите в Украйна към Рамзан Кадиров: Защо изпращаш главорезите си да ни избиват?!

Призив за поддръжка от света

Малко по-късно Кадиров разгласява и различен пост още веднъж в Telegram, в който в романтично-ироничен жанр споделя за собствен сън.

" Имах сън. Пазех тази фантазия, подхранвах я с оптимизъм и с боязън чаках деня , в който ще се сбъдне. И в съня ми нямаше нищо нереално - желаех да отида в Обединеното кралство ", написа Кадиров и продължава да разсъждава за това къде ще отиде и какво ще прави в тази страна. Британските управляващи са му лишили опцията да реализира тази своя фантазия.

" Но уви и ах! Очевидно тези фантазии няма да станат действителност. Мислех, че съм близо, само че Борис Джонсън и неговият екип ме лишиха от тази опция. Не трябваше да ми правиш това. Какво ще направя по-късно? Как ще продължа да пребивавам? " - прибавя той.

Чеченският водач декларира, че е " притиснат в ъгъла ", и заплаши с " ужасяващ яд " и " неконтролируемо възмездие ".
 Рамзан Кадиров разгласи премия за главите на украинските националисти
Рамзан Кадиров разгласи премия за главите на украинските националисти

Чеченските специфични сили са окупирали огромна военна база в Украйна

Припомняме, че предишния месец Рамзан Кадиров сложи ултиматум със период до 31 февруари на английския министър председател Борис Джонсън, английския външен министър Лиз Тръс, ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен да отдръпват изказванията си за налагане на наказания против Русия .
 BBC слуша диалози сред чеченци, подготвящи се за влизане в Украйна
BBC слуша диалози сред чеченци, подготвящи се за влизане в Украйна

Вчера Рамзан Кадиров посъветва Зеленски да изиска извинение
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР