Президентът на Бреша Масимо Челино заплаши, че ще извади отбора

...
Президентът на Бреша Масимо Челино заплаши, че ще извади отбора
Коментари Харесай

Президентът на Бреша: Ще извадя отбора, ако ни накарат да доиграем сезона! В УЕФА са арогантни

Президентът на Бреша Масимо Челино заплаши, че ще извади тима от шампионата, в случай че се вземе решение сезонът в Серия А да се доиграе. Отборът, който и в този момент е на последно място в класирането, няма да се яви в оставащите си мачове до края, тъй като съгласно някогашния началник на Лийдс да се играе футбол в този момент би означавало демонстрация не пренебрежение към всички жертви на COVID-19 и техните близки.

" Този сезон към този момент няма никакъв смисъл. Спряхме и никой тим няма да се върне както преди, вратите не стадионите ще са затворени, а съществува и риск за здравето на спортистите. За мен да се върнем на работа би било същинска полуда. Ако ни принудят, съм подготвен да извадя тима и да загубим всички мачове до края с 0:3, без да излизаме въобще на терена. И ще създадем това от почитание към жителите на Бреша и техните близки, които към този момент не са сред нас.

УЕФА не може да ни притисне за нищо. Те са безотговорни и арогантни. Мислят единствено за своите стопански ползи и купите. УЕФА обаче не може да вземе решение за Серия А. Италия взема решение. Ако шампионата се възобнови, то би трябвало да завърши до 30 юни. Ще ни карат да играем на всеки два дни ли? Или УЕФА има силата да направи продължителността на един ден 72 часа? ", съобщи Челино в изявление пред " Гадзета дело Спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР