Президентът на Бреша Масимо Челино разкритикува Интер заради оттеглянето им

...
Президентът на Бреша Масимо Челино разкритикува Интер заради оттеглянето им
Коментари Харесай

Челино: Интер напълно сбърка с Тонали, беше двойно удоволствие да го продам на Милан

Президентът на Бреша Масимо Челино разкритикува Интер поради отдръпването им в борбата за Сандро Тонали, като в това време добави, че за него е било двойно наслаждение да продаде халфа на Милан поради фенските пристрастия на играча към “росонерите”.

“Интер изцяло сбърка с метода си. Бепе Марота го искаше, а Антонио Конте обожава играча. Другите клубове, които демонстрираха интерес, бяха отхвърлени поради “нерадзурите”. Момчето обаче стана нетърпеливо да разбере какво е бъдещето му. Сандро поддържа Милан още от дете, тъй че договорката с тях ми достави двойно наслаждение, защото той беше удовлетворен, а аз почетох клуб, който придаде същинска стойност на парите. Паоло Малдини има ДНК-то на Милан и всичко належащо да стане огромен шеф.

Никога не бях откривал подобен гений в някоя от юношеските ми школи. Исках да го задържа, само че за жалост тази фантазия се изпари с нашето изпадане и несигурността след пандемията. Трябваше да продавам, с цел да възнамерявам бъдещето на Бреша без да сипвам още мои пари, защото да бъда клубен президент е специалност за мен, а не занимание. Щеше да ми хареса Сандро да беше заиграл за Рома. Преди време Мауро Балдисони ми сподели, че Тонали е тяхна фантазия, само че в този момент даже не знам кой дава отговор за прехвърлянията там. Рома ми е доста на драговолно, тъй че, когато продадох Каляри, за мен беше фантазия да купя “джалоросите” и да употребявам оптимално капацитета им, само че не беше писано да стане”, съобщи Челино пред “Ил Месаджеро”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР