Президентът на Бразилия Луиз Инасио Лула да Силва предложи вчера

...
Президентът на Бразилия Луиз Инасио Лула да Силва предложи вчера
Коментари Харесай

Бразилският президент: Украйна да се откаже от Крим, за да приключи войната

Президентът на Бразилия Луиз Инасио Лула да Силва предложи през вчерашния ден на Украйна да отстъпи полуостров Крим на Русия, с цел да постави завършек на войната, като сподели, че украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога „ не може да желае всичко “, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10114
Руският държавен глава Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През „ не може да завземе територията на Украйна. Вероятно може да се разиска въпросът за Крим “, той би трябвало да преослисли нещата, сподели Лула на среща с публицисти в град Бразилия.

Зеленски също не може да желае всичко, показва още Лула. Светът има потребност от спокойствие… Трябва да намерим решение, посочи Лула.

В края на януари Лула излезе с предложение с към момента неразбираеми очертания, за ходатайство в спора в Украйна от група страни. Идната седмица бразилският президент би трябвало да показа плана си на китайският си сътрудник Си Цзинпин в Пекин.

Бразилският държавен глава сподели, че е „ убеден “ в възможностите за триумф на този план и се надява тази група от страни да бъде основана след завръщането му от Китай.

Главният външнополитически консултант на Лула Селсо Аморим се срещна в края на март в Москва с Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През и външния министър Сергей Лавров, който се чака да дойде в Бразилия на 17 април, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР