Президентът на Бразилия Жаир заяви, че неговото правителство не може

...
Президентът на Бразилия Жаир заяви, че неговото правителство не може
Коментари Харесай

Болсонару: Не можем да удължим COVID помощите

Президентът на Бразилия Жаир съобщи, че неговото държавно управление не може да удължава безсрочно изплащането на незабавната помощ за чиновниците, която изтича в края на годината, съобщи " Блумбърг ".

" Някои хора желаят да се продължи изплащането на обществените помощи, само че никой не живее по този начин ", сподели той във вторник по време на тирада на язовира Итайпу с парагвайския си сътрудник Марио Абдо Бенитес. Трябва да имаме смелостта да вземаме решения; по-лошо от неприятно решение е нерешителността. "

Най-голямата страна в Латинска Америка похарчи досега милиарди долари за незабавни тласъци, в това число месечни стипендии на фона на опустошително огнище на ковид.
 Болсонару отхвърли да е наричал ковид
Болсонару отхвърли да е наричал ковид " дребен грип "

Всъщност, най-малко 2 пъти е документирано да го дефинира по този начин

Въпреки че тези ограничения краткосрочно помогнаха на стопанската система, вложителите се безпокоят по какъв начин тъкмо държавното управление ще заплати за тях на база дълга на страната.

Припомняме, че Болсонару нееднократно влиза в спор по тематиката " пандемия ", която обществено подцени, макар че също се лекува.

Болсонару заяви, чедори и в случай че бъде утвърдена от държавното управление му.

Той омаловажава вируса, срещу е ограничаващите ограничения и неумолимо промотира лекарството хидроксихлорохин за лекуване на ковид, макар че

Веднага щом здравният регулатор издаде позволение държавното управление ще стартира закупуването и разпределението на имунизациите за тези, които желаят.

Болсонару е сигурен, че бразилският парламент няма да направи имунизацията наложителна.

Министерството на здравеопазването на Бразилия към този момент подписа съглашение за закупуване на 100 милиона дози от претендента за ваксина на AstraZeneca и Оксфордския университет.

Страната остава на челно място по заболеваемост и смъртност.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР