Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски скочи на съдията Валентин

...
Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски скочи на съдията Валентин
Коментари Харесай

Шефът на Ботев побесня: Дупки по колената, синини, цели отоци, ей такива черти от бутонки

Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски скочи на съдията Валентин Железов след загубата с 2:6 от ЦСКА. Босът упрекна рефера, че е позволил извънредно груба игра от страна на гостите, поради която имало доста контузени футболисти от Ботев.

“Никога до момента не съм приказвал за съдиите. Но желаете ли да ви вкарам в съблекалнята, с цел да видите защо става въпрос? Да видите дупки по колената, синини, цели отоци, ей такива черти от бутонки. Искате ли да ви вкарам, с цел да видите? Ако по този начин ще вършим бългаски футбол, окей, нямам нищо срещу. Да си го вършат. Да не споделям някакви прилагателни. Това е безсрамие, безсрамие, разбирате ли. Не може четири фаула първоначално с повторения и без картон, а при първи наш фаул да ни дава картон. Не може да дава жълт картон на авариен играч, тъй като е станал. Не желая да диря опрощение в съдиите. Не ме разбирайте неверно. Може би умората си сподели думата, ще проучваме. Но по този метод?! Не знам. Нямам визия. 

Според вас съзнателно ли е? Какво ще кажете? Кажете ми вашето мнение като експерти. Може аз да не разбирам. Целият стадион видя. Ако по този начин ще продължаваме да си мълчим… В началото съдийството беше напълно в наш ущърб. Лесно е когато поведеш 2:0 и след това да обърнеш свирката. Сега имаме значим мач. Как да ги вдигнем контузените? С кого да излезем? Не знам по какъв начин да го нарека, нямам думи ”, разяснява Палийски.


Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР