Президентът на Ботев Ангел Палийски за първи път от дълго

...
Президентът на Ботев Ангел Палийски за първи път от дълго
Коментари Харесай

Шефът на Ботев проговори след 7 месеца

Президентът на Ботев Ангел Палийски за първи път отдавна проговори за болната тематика на всички почитатели - дострояването на стадион Христо Ботев, а също по този начин и за собствеността на клуба. Той избра за своето изказване новия вайбър канал на последователите: " Позволявам си за първи път от повече от 7 месеца да разясня нещо в пространството по простата причина, че тогава споделих пред медиите, че ще разясня тогава, когато има нещо действително, съзнавайки ясно какъв брой е болна тематиката “Колежа “ за всички нас. И взех решение да го направя, откакто видях, че има доста уважавани от мен хора и че за първи път от доста време насам виждам същински смислени мнения, без завист, злоба и интриги.

Първо желая да ви кажа, че в никакъв случай и за ден Съветът на шефовете не е спирал да работи по този проблем. Но всички ние знаем комплицираните проблеми, които трябваше да преодолеем. Помним всички месец януари 2017 година и повода, заради която господин Самуилов върна акциите на Сдружението поради неяснотата към задълженията в клуба.

Съзнавайки ясно, че това и единствено това е задачата пред СД и пред мен да премахнем тази спънка, с цел да може клуба да бъде изчистен и чак тогава да преминем към идната стъпка - стадиона.

За да не встъпвам в елементи, които на този стадий не считам, че би трябвало да разясня в общественото пространство, единствено ще изтъквам господин Самуилов от през вчерашния ден. „ …Ботев да има стадион и да има притежател! “

Смятам, че всички след тези думи ясно си дават отговор и осъзнават подтекста на думите “да има притежател! “.

Това значи, че задачата сложена от нас има своето решение, което самият господин Самуилов е ревизирал, персонално се е уверил и е спокоен без терзание да поеме клуба.

Думите му, че има юридическа работа е по този начин, защото по негово и наше искане Общината да приготви документите пред Комисията за следконцесионен надзор и за сесията на Общинския Съвет още на 12.04.2018 година да внесат предложение и вземат дефинитивно решение по импортирано искане на ПФК „ Ботев “ за удължение периода на строителство в съществуващия контракт за концесия. Искане което благодарение на прелестните сътрудници в СД успяхме да убедим вложителя господин Самуилов макар съществуващите други разновидности от бизнес позиция, че това е най-хубавият вид за бъдещето на клуба.

И откакто и това е реалност: Официално искане от негова страна към Сдружението за придобиването на акциите.

И следва дълго чаканата от всички нас конференция за „ Колежа “. Тема, по която сега почистваме всички строителни елементи от организационно равнище.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР