Президентът на Борислав Михайлов си постави отлична оценка за работата

...
Президентът на Борислав Михайлов си постави отлична оценка за работата
Коментари Харесай

Боби Михайлов: За последните 16 години си поставям оценка 5, в БФС няма корупция

Президентът на Борислав Михайлов си сложи отлична оценка за работата си по отношение на прозрачността на футболния съюз и битката с корупцията във футбола. За работата си за развиването на футбола в последните 16 години Михайлов се оцени с пет по шестобалната система.

" Работата си по оправянето с развиването на българския футбол правя оценка с пет. За прозрачността на БФС като организация оценката ми е отличен, както и за битката с корупцията, тъй като няма корупция в българския футбол ", съобщи Михайлов.

Той изясни по БТВ, че резултатите на националния тим не са правопропорционални на работата на БФС и че играчите и треньорите имат най-хубавите условия за работа. Относно загубата на националите от Литва, Михайлов сподели: " Не ми хареса мачът, само че има и такива дуели. Отборът е млад, треньорът е млад. Не е прелестно да гледаш подобен мач, само че работата на БФС е да подсигури изискванията за подготовка. "
 Бербатов: Програмата на БФС 2018-2022 клони към цялостен неуспех Бербатов: Програмата на БФС 2018-2022 клони към цялостен неуспех
" Хубаво е да се знае от делегатите на конгреса на БФС на 12 октомври 2021 година, че гръмко оповестеното преизпълнение на програмата на ръково...

Михайлов съобщи, че се е завърнал отпред на футболния съюз, с цел да има непоклатимост и успокоение във футбола. На въпрос дали е имало миг, в който си е мислил да спре, той отговори: " Имаше миг, в който съм си казвал " стига толкоз " - и аз го усетих, и с външна помощ си подадох оставката преди година и половина. Видях през това време грешките си и видях, че мога да оказа помощ на футбола. "

 

Президентът на БФС разяснява и идния във вторник конгрес: " Хората, които ще бъдат в залата на конгреса знаят какво съм и сме създали. От другата страна виждаме нападателно държание - приказва се на всички места, че би трябвало смяна. Но дали е за по-добро или е стани да седна? " Президентът на БФС съобщи, че управлението е преизпълнило програмата си: " Убеждаваме хората да гласоподават за нас с това какво сме създали и какво не сме създали. От програмата, която е показана 2018 година, е изпълнено над 100%. "

Михайлов отговори и на въпроса от главния си съперник на конгреса, че БФС е ипотекирал постройката си на ул. " Иван Асен ", като изясни, че съюзът е изтеглил заем от 5 млн., поради забавено заплащане от УЕФА, а банките са желали и парцел за обезпечаването му. Кредитът е бил изплатен през 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР