Президентът на Борислав Михайлов използва новата си лична страница в

...
Президентът на Борислав Михайлов използва новата си лична страница в
Коментари Харесай

Михайлов: Бербатов е фабрика за лъжи, всичко, за да е президент на БФС

Президентът на Борислав Михайлов употребява новата си персонална страница в обществената мрежа Facebook, с цел да се обърне към Димитър Бербатов, който бе основният му конкурент на изключителния конгрес доскоро повече от месец.
Михайлов насочи огромни думи, като дефинира Бербатов за " фабрика за произвеждане на подправени вести, неистини и операции ", като заключи, че всичко това се прави от него за " да седне на президентския стол на БФС ". Ето и всичко, което написа Борислав:
" Тъжно е, че човек като Димитър Бербатов, който има справедливо място в историята на българския футбол, се е трансформирал във фабрика за произвеждане на подправени вести, неистини и операции. Воден от една-единствена цел - да седне на президентския стол на БФС.
При това откакто загуби на изключителния Конгрес.
Вместо да влага толкоз доста сила и старания в основаването и тиражирането на лъжи, може да насочи всичките си благоприятни условия в градивна посока. Например да намерения и дружно с екипа си да кажат с какво биха могли да оказват помощ на българския футбол. Защото за положителното на българския футбол може да работи всеки по всевъзможен метод от всяка позиция. Стига да има предпочитание и да може.
Бербатов явно има голямо предпочитание. Очаквам да покаже, че в действителност желае да работи за българския футбол, а не му е самоцел президентският пост на БФС.
Защото с дейностите си досега, той не оказва помощ на българския футбол.
Тиражирането на " вести " за инспекции от икономическа полиция и Прокуратурата, за не подадени в точния момент документи на БФС, за отвод на Софийски градски съд да впише решенията, взети на изключителния Конгрес, имат единствено една цел - да вредят на българския футбол.
Истината и обстоятелствата по тези тематики разяснява през днешния ден изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов ".
.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР