Президентът на БК Левски Константин Папазов похвали собственика на ЦСКА

...
Президентът на БК Левски Константин Папазов похвали собственика на ЦСКА
Коментари Харесай

Шеф на Левски хвали Гриша Ганчев


Президентът на БК Левски Константин Папазов похвали притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев за смелостта, с която се опълчва на статуквото в българския футбол.

Тити, който е отявлено синьо сърце, не скри болката си в студиото на Sportal.bg, че футболът ни се дирижира от Разград и изрази задоволството си, че най-накрая се е намерил човек в лицето на Ганчев, който да хвърли камък в блатото.

Според Тити с дейности зад кулисите притежателят на Лудогорец Кирил Домусчиев е пропуснал исторически късмет да се трансформира в най-обичания състезателен човек и филантроп в България.

" Ако господин Кирил Домусчиев не влияеше с спомагателни фактори в шампионата, би трябвало да бъде най-обичаният състезателен човек и състезателен филантроп, тъй като два пъти изведе български тим в Шампионската лига. Има обаче тежка операция във всички комисии на БФС, всякога се подтиква всеки тим, който играе против Левски или ЦСКА.

Трябва да е благополучен господин Домусчиев, това е единствената задача на съдиите. Сега обаче се появи един човек, който е със страховит темперамент, писах му известие: " Твоите са най-големите т*шаци в страната, моите са след твоите ". Това беше до Гриша Ганчев известие ", сподели известният баскетбол познавач и последовател на " сините ".

Качествата на Ганчев бяха оценени и от някогашния албански футболист на Литекс Албан Буши, който приказва пред ТВ+. Според него пред притежателя на ЦСКА няма непреодолими спънки.

" Ако желае, Гриша Ганчев може да реализира всичко. Той е рисков. Ако желае, може да вземе и Шампионската лига! Харесва ми, тъй като има сърце. Иска да печели на всички места. Ако играеш и даваш всичко от себе си, нямаш никакви проблеми с него. Другите тимове би трябвало да имат боязън от него ", разяснява Буши, който е един от най-хубавите чужденци, играли в родното състезание, който сега води младежкия народен тим на Албания.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР