Президентът на БФВолейбол Любомир Ганев изнесе много надъхваща реч пред

...
Президентът на БФВолейбол Любомир Ганев изнесе много надъхваща реч пред
Коментари Харесай

Любомир Ганев изнесе надъхваща реч пред волейболните националки

Президентът на БФВолейбол Любомир Ганев изнесе доста надъхваща тирада пред дамските националки.

" 2021 година е вашата. Всички желаеме женският ни волейбол да остави паметна следа през нея! ", сподели Ганев.

За първи път откогато оглави федерацията, президентът се срещна с националките, които са на лагер в Пловдив. Заедно с него беше и първият вицепрезидент на централата Илия Динков, началник на шампионките от Марица. Най-голямото събитие у нас през 2021 година е европейското за дами. Освен това нашите ще вземат участие на Златна европейска лига, през която можем да се завърнем в международната Лига на нациите.

" Никога повече няма да има разделяне в отношението и интереса към мъжкия и женския народен тим. Условията, при които тимовете ще се готвят, ще бъдат идентични. Екипировката - също. Маркетингът и медийното отразяване на дамите ще бъде безусловно еднообразно с това към мъжете. Повече не желая да чувам, че сме пренебрегвали нашите дами. Напротив - ние чакаме те да бъдат на най-високо равнище и за женския ни волейбол да се приказва освен в Европа, само че и в света през 2021 година ", добави Ганев.

" От девойките желая едно само - да упражняват крепко, да са съсредоточени върху работата си и когато дойдат огромните мачове да са Топ. Като президент на федерацията давам обещание, че всичко, от което имат потребност ще бъде изпълнено. Надявам се да отпразнуваме уместно 40-ата годишнина от европейското злато. През 1981-а бяхме на върха и шампионатът беше в България. Година по-рано станахме трети на Олимпиадата в Москва. Целта на всички, които обичаме волейбола, е не да почитаме юбилеи. А да изградим основата, върху която ще дойдат новите триумфи. Затова най-после желая отново да подчертая - 2021-а би трябвало да е годината на женския ни волейбол! ", приключи надъхващото си слово Любомир Ганев.
 Силвано Пранди събира волейболните национали на двумесечен лагер
Силвано Пранди събира волейболните национали на двумесечен лагер

" Лъвовете " нямат публични мачове през тази година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР