Президентът на БФВолейбол Любо Ганев посети кораба Радецки за среща

...
Президентът на БФВолейбол Любо Ганев посети кораба Радецки за среща
Коментари Харесай

Любо Ганев обсъди бъдещето на волейбола в Козлодуй

Президентът на БФВолейбол Любо Ганев посети кораба Радецки за среща с публични дейци и предприемачи в Козлодуй. Повод за сбирката стана покана от кмета госпожа Маринела Николова. Двамата разискаха опцията за развиване на волейбола в крайдунавския град.

Веднага след края на срещата Ганев отиде на проведената среща на кораба Радецки. Президентът на федерацията отговори на всички въпроси по отношение на спортната конюнктура в града.

" Разговорите бяха ползотворни и се веселя, че в Козлодуй има толкоз доста хора, които имат упоритост да развиват спорта ", разяснява Ганев. " Без поддръжката на локалната власт е прекомерно мъчно да се случи нещо значимо. Г-жа Николова желае Козлодуй да бъде състезателен град и занапред ще обсъждаме какво може да се направи съответно за волейбола ".

Вечерта Ганев почете и рождения ден на един от най-видните спортни почитатели в града. Бисер Митков е изтъкнат последовател на ЦСКА. Той е създател на фенклубовете ЦСКА Козлодуй в града. Традиционно Митков кани спортни митове на " алените " и Ганев с наслада одобри поканата да почете празника му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР