Президентът на БФС Георги Иванов отговори, че няма как в

...
Президентът на БФС Георги Иванов отговори, че няма как в
Коментари Харесай

Георги Иванов: Поканих хора от екипа на Димитър Бербатов в изпълкома, те отказаха

Президентът на БФС Георги Иванов отговори, че няма по какъв начин сега да се вършат промени в комисиите на централата. В някои медии беше оповестено, че испанецът Давид Фернандес Борбалан ще бъде заменен от позицията ръководител на Съдийската комисия. Но се оказа, че нито той, нито който и да е, ще се раздели с поста си в този момент. Единствено Николай Лазаров напуща Дисциплинарната комисия, защото влиза в изпълнителния комитет.

" Дали е обикновено на 4-и април, два месеца преди края на шампионата, в разгара си, ние да приказваме за промяна на комисии, за промяна на членове? В момента би трябвало да се концентрираме върху шампионата и мачовете, които предстоят, да бъдат обезпечени. Да бъдат назначавани най-хубавите съдии и да се взимат най-правилните решения от комисиите ", изясни Иванов.

" В БФС би трябвало да работят експерти, хора с престиж в обществото. Така че всеки един, който има тези качества, е добре пристигнал. Аз поканих хора от екипа на Димитър Бербатов в изпълкома, те отхвърлиха. Така че за последващите дейности, които ще предприемем, дали ще приказваме, дали ще ги каним са неща, които ще обсъждаме във времето. В момента сме в средата на полусезона, съвсем към края на шампионата и би трябвало да се концентрираме върху други неща, а не на кого сме се обадили. През месец юни ще имате окончателните решения, които БФС ще вземе за всички въпроси, които ви интересуват ", добави шефът по въпроса дали има промени в комисиите.

Новоизбраното управление към момента не е вписано в Търговския указател, въпреки това да се очакваше през вчерашния ден или през днешния ден. Според Иванов, не би трябвало да има проблем в това отношение, само че юристите се занимават с този проблем и би трябвало да бъде решен скоро.

Също по този начин за момента няма индикации, че ще има клубове с проблеми с лицензирането. На 31-и март изтече срокът към клубовете да подават документи или да поправят към този момент импортирани такива. Лицензионната комисия стартира инспекция на всички тимове и в края на актуалното състезание ще се произнесе.

" До този миг, откакто са лицензирани и играят в състезание, би трябвало да са изрядни. След края на шампионата Комисията ще реши. Не е момента да се приказва за това ".

" Аз към този момент съм имал срещи през тези последни две седмици с представители на Министерство на вътрешните работи. Бяха много градивни. На една част от тях говорихме за предварителна защита при " черно тото " и тем сходни залагания, нерегламентирани. Така че ние работим сносно с Министерство на вътрешните работи, със Столична дирекция на вътрешните работи, с ГДПП. Ще имаме още такива среща по тези въпроси, тъй като шампионата навлиза във финалната фаза и се постанова по-голямо внимание от органите на реда, приключи Иванов, запитан дали централата работи по въпроса с наблюдението на нерегламентирани облаги от хазартни игри.

По-рано през днешния ден за свършеното в първите си 20 дни на поста президент, и удостовери, че и негова промяна не е коментирана.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР