Президентът на БФС Георги Иванов коментира дербито между Левски и

...
Президентът на БФС Георги Иванов коментира дербито между Левски и
Коментари Харесай

Гонзо: Ако се продължава така, ще има смъртен случай

Президентът на БФС Георги Иванов разяснява дербито сред Левски и ЦСКА,. Той приказва и за грозните подиуми по трибуните. Той съобщи, че би трябвало да се вземат ограничения, преди да бъде прекомерно късно и да има смъртен случай.

„ Имаше огромна борба в мача. И двата тима влязоха с огромно напрежение. Левски сбърка и ЦСКА победи “, стартира Георги Иванов.

„ Ние не толерираме това, което се случи отвън терена и това, което направи агитката на ЦСКА. Не толерираме бомбите и ракетите, тъй като заплашва здравето на хората. Футболът е една игра и хората на стадиона би трябвало да се усещат спокойни. Винаги има високо напрежение, когато играят Левски и ЦСКА “, продължи той.

„ От моя страна ще има предпочитание, само че би трябвало да седнем с Министерство на вътрешните работи и да забележим по какъв начин ще противодействаме на това, което се случва на трибуните. Трябва да се вземат ограничения, тъй като в случай че продължаваме по този начин, ще има смъртен случай, ще е късно “.

„ Не съм последовател да няма гостуваща агитка. Не е вярно да я няма едната агитка, само че би трябвало да има по-сериозни санкции за хулиганите. Аз тези викания ги чувам от 30 години “, сподели най-после Гонзо за виковете против него.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР