Президентът на БФС Георги Иванов – Гонзо коментира дербито между

...
Президентът на БФС Георги Иванов – Гонзо коментира дербито между
Коментари Харесай

Гонзо: Ако продължаваме така, ще има смъртен случай

Президентът на БФС Георги Иванов – Гонзо разяснява дербито сред Левски и ЦСКА-София,. Това беше първи мач за него като началник на футболния съюз. Той е и най-резултатният футболист на Левски в дербито.

„ Имаше огромна борба в мача. И двата тима влязоха с огромно напрежение, само че Левски сбърка и ЦСКА победи “, сподели Иванов.

„ Ние не толерираме това, което се случва, това, което направиха агитката на ЦСКА. Не толерираме тези ракети, бомби, тъй като заплашват здравето на хората. Трябва да разберем, че футболът е една игра и хората, които са пристигнали на стадиона би трябвало да се усещат спокойни. Не го видяхме през днешния ден в този мач, само че постоянно, когато играят Левски и ЦСКА има високо напрежение “, разяснява Гонзо.

„ От моя страна ще има предпочитание за деяние, само че би трябвало да седнем с Министерство на вътрешните работи и да забележим по какъв начин ще противодействаме на това, което се случва в публиката. Смятам, че би трябвало да се вземат в действителност ограничения, тъй като скоро време, в случай че по този начин продължаваме и не обръщаме внимание, ще има смъртен случай и ще бъде късно “, безапелационен беше той.

„ Не съм последовател да няма гостуваща агитки, тъй като видяхте какъв брой хора пристигнаха да гледат дербито. Не е вярно да я няма едната агитка, само че би трябвало да има по-сериозни санкции за тез хулигани, които вършат по този начин, че да заплашват здравето на хората “, сподели още Иванов.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР