Президентът на БФС - Борислав Михайлов, заяви че през 2016 ...

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, заяви че през 2016

Боби Михайлов призна: Направихме ново първенство заради ЦСКА, помогнахме им и за Европа

Президентът на БФС - Борислав Михайлов, съобщи че през 2016 година е било направено ново първенство у нас особено поради ЦСКА.

Тогава "червените " спечелиха "В " група, само че получиха покана за присъединяване в новия формат на елита и прескочиха една дивизия. Той сподели още, че тогава от футболната централа са съдействали пред УЕФА на "армейците " да играят в Европа.

свързани публикации

Изказването на Михайлов дойде като отговор на Стойчо Младенов. Преди дни треньорът на ЦСКА сподели , че при ръководството на Михайлов съществува реваншизъм по отношение на "червените ".

" Много от тези 15 години Стойчо Младенов е бил в разнородни страни , някои от които си е тръгвал без да схванат почитателите , с цел да може да излезе от страната . На Младенов мога да му кажа персонално , че БФС на два пъти е взимал интензивно присъединяване в казусите на ЦСКА с лицензирането и с връзките им към УЕФА. И двата пъти са били в интерес на ЦСКА. По-рано УЕФА им даде опция да играят в турнирите, преди този момент за изработката на напълно нов формат на първенството ", зави Михайлов пред Българска национална телевизия .

свързани публикации

Президентът на БФС също по този начин прикани Младенов да не нагнетява напрежение към ръководното тяло с изявленията си. " Стойчо Младенов е съществен човек, аз го уважавам, играли сме дружно на Световното първенство в Мексико през 1986 година Нека да не се изказва по този начин , тъй като хората го харесват, почитателите на ЦСКА го харесват. Няма потребност да вкарва такава антиемоция против футболния съюз, тъй като това, което споделя , не е правилно ", добави Борислав Михайлов.

Снимка: Lap.bg

Източник: gol.bg