Президентът на БФС Борислав Михайлов сподели впечатленията си от провелата

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов сподели впечатленията си от провелата
Коментари Харесай

Михайлов: С Чеферин се обединихме около тезата, че бъдещето на българския футбол е в добри ръце

Президентът на БФС Борислав Михайлов показа усещанията си от провелата се среща в Украйна, в чест на 30-годишнината от основаването на локалната футболна федерация.

На нея Михайлов е провел и диалог с президента на УЕФА Александър Чеферин, в който словенецът е удостоверил, че бъдещето на българския футбол се намира в положителни ръце.

"За мен беше голяма чест и самопризнание да бъда посетител на честването на 30-ата годишнина от основаването на Футболната асоциация на Украйна. Смятам, че методът, по който се развива футболът в тази страна, е добър образец за всички източноевропейски федерации и приветствам сътрудника си Андрий Павелко както за свършената работа, по този начин и за множеството положителни вероятности пред ръководения от него съюз', стартира Михайлов.

"Именно вероятностите във футбола бяха съществена тематика на работната среща, която организирах дружно с редица сътрудници от целия свят, емблематични някогашни футболисти и ръководители на ФИФА и УЕФА, както и президента на Украйна Володимир Зеленски. Имах опция да проведа и дълъг и градивен диалог с моя добър другар Александър Чеферин, с който се обединихме към тезата, че бъдещето на българския футбол е в положителни ръце. Не на последно място останах удивен от топлото отношение на локалните ентусиасти, които ме върнаха в най-славните години на българския футбол - тогава, когато националният ни тим, с мен като капитан, си заслужи международна популярност. Всички се надяваме тези времена да се повторят, а с работата си върша и ще продължа да върша всичко допустимо това да се случи ", приключи президентът на БФС.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР