Президентът на БФС Борислав Михайлов разпореди каква е целта пред

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов разпореди каква е целта пред
Коментари Харесай

Боби поиска победа над Франция

Президентът на БФС Борислав Михайлов разпореди каква е задачата пред националния тим в мача с Франция, а тя е постигането на поредна домакинска победа в международните квалификации. Бившият пазач въпреки всичко регистрира, че противникът има много качествени футболисти в състава си, с които би трябвало да се внимава. Боби на два пъти е побеждавал “петлите” на “Васил Левски” - през 1985 и през 1993 година.

“В тази квалификационна акция тимът ни е с цялостна успеваемост в домакинските мачове, а в този момент задачата е нова победа, този път против един от най-хубавите тимове в света - Франция. Гостуващият тим е цялостен с класа и характерности, които могат да радват почитателите със своите атрактивни осъществявания. Да бъдем противник на тима на Франция е огромно предизвикателство за нас, само че и огромна чест”, споделя Михайлов в формалната стратегия на срещата, направена от БФС.

“Нямам подозрение, че публиката ще приветства осъществяванията и на двата тима по достолепие, а футболистите на терена ще им отвърнат с забавна и сърцата игра в духа на феърплея. Пожелавам на българските почитатели и тези на гостуващия тим да се насладят на незабравими 90 минути, изпълнени с позитивни страсти. Нека не забравяме, че на стадиона няма място за расизъм и ксенофобия”, прибавя босът. Интересното е, че след последните два мача с Швеция на “Васил Левски” и Холандия в Амстердам, той не показа нито дума.

Шефът на родния футбол също по този начин е приготвил повишени награди за отбора при победа на следващия ден.

“Тема спорт”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР