Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви причината да оттегли оставката

...
Президентът на БФС Борислав Михайлов обяви причината да оттегли оставката
Коментари Харесай

Михайлов: Клубовете ме искаха и затова се върнах

Президентът на БФС Борислав Михайлов разгласи повода да отдръпна оставката си. “Аз не съм човек на празните приказки. Аз приказвам, когато има какво да кажа. Всеки има право да си прави акция или компания. Има си правилник за конгреса. Не ми е никакъв таргет на мен Бербатов. Аз пристигнах да си завърша мандата, тъй като ме желаеха клубовете. Един месец до конгреса могат да се разгласят кандидатурите, може да има още един 30 претенденти. Има време, имайте самообладание. Ще приказвам най-много пред хората, които ще ме избират. Успех на всички, единствено да не не помнят да не прекрачват положителният звук ”, сподели Михайлов. Боби отхвърли да разяснява писмото със питане от страна на УЕФА и ФИФА за повода за неговото завръщане отпред на БФС.

“Писмото е информативно, ние сме дали отговор, което са питали. Не сте доста забавни с този въпрос ”, съобщи сопнато Михайлов.

Босът на родния футбол също по този начин обясни взетото решение за броя на отборите в efbet Лига през идващия сезон.

“Изпаднал тим няма морално прави да предявява присъединяване в групата. Обсъдиха се разновидности за попълване на групата с тимове от Втора лига. Отборите на четвърта и пета позиция обаче са с по-малко благоприятни условия. Три тима от Втора лига влизат непосредствено в първа през идващия сезон. Един ще играе бараж. Това е най-справедливото ”, сподели Михайлов.

Относно националния тим Боби изрази удовлетворение, че този път в действителност се прави подмладяване на националния тим.

“Този път в действителност треньорът прави едно цялостно подмлядяване, което не сме съумели досега да създадем. Надявам се от тази група футболисти да се построи един стойностен народен тим ”, показа Борислав. Михайлов разяснява обстановката в Левски след срещата на Изпълкома. Той изясни, че „ сините “ и Черно море ще са под мониторинг всеки месец заради финансови аргументи, само че двата клуба са взели лиценз за присъединяване в efbet Лига. „ Аз не знам повече от вас сега какво се случва в Левски. Надявам се Левски да се оправи, защото това е в плюс и за БФС. Левски и ЦСКА би трябвало да са добре, защото това са клубове, които разполагат с огромна фенска маса. Всички тимове към този момент са взели лиценз за efbet Лига, като Левски и Черно море са под изискване. Двата клуба ще са под мониторинг всеки месец по финансови аргументи “, съобщи Михайлов. Борислав Михайлов разгласи, че членът на Изпълкома Петър Величков е бил отхвърлен. Той се изрече много остро за колегата на Димитър Бербатов в канидатурата му за футболния съюз. Самият Величков не е получил покана за днешното съвещание.

" Няма подобен член, който да прави акция против Изпълкома. Той е тук по моя покана, аз го включих в екипа си. Няма право да бъде член подобен, който изнася информацията от съвещанията. Няма по какъв начин да стане! Няма по какъв начин да бъде и тук, и да се готви за конгрес с неговата компания. Не може да си тук и да критикуваш сътрудниците си ", съобщи Михайлов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР