Президентът на БФР Атанас Зафиров е отличен със сребърен медал

...
Президентът на БФР Атанас Зафиров е отличен със сребърен медал
Коментари Харесай

Атанас Зафиров получи високо признание за българския ръгби спорт

Президентът на БФР Атанас Зафиров е отличен със сребърен орден за заслуги в развиването на спорта в Европа
Председателят на родната федерация по ръгби Атанас Зафиров, който е и зам.-председател на Българска социалистическа партия, бе отличен със сребърния орден за заслуги на Rugby Europe за активността и работата му по развиването и одобряването на играта в Европа. Отличието му беше връчено на 104-ото годишно съвещание на Генералната асамблея на Rugby Europe в Париж от президента на европейската федерация Октавиан Морариу.

„ Това е огромна чест за мен. Посвещавам тази премия на всички състезатели, треньори, на спонсорите на тима, на моите сътрудници от федерацията, на правилните ни почитатели. Тя е за тях! Това е авторитет освен за нас, а и за цялата ни страна. Казаха се доста положителни думи за България и съм горделив, че шефовете на европейските федерации виждат и правят оценка големия скок в развиването на българското ръгби в интернационален проект ”, показа от Париж Атанас Зафиров.

Отличието за президента на Българската федерация по ръгби е следващото достижение на целия български ръгби спорт. Българският народен тим, под управлението на френския експерт Ромен Балмис, завоюва всички свои мачове през годината – нечуван триумф в историята на този спорт у нас.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР