Президентът на БФХГ Илиана Раева използва страницата си във Фейсбук,

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева използва страницата си във Фейсбук,
Коментари Харесай

Илиана Раева очаква много силна конкуренция за златния медал в многобоя на световното първенство във Валенсия

Президентът на БФХГ Илиана Раева употребява страницата си във Facebook, с цел да разяснява протичащото се на надпреварата от Световната купа в Милано, Италия.

Вчера в конкуренцията в многобоя, а Раева изрази мнение, че в случай че тя успее да си изиграе композициите без неточност би била недостижима. В същото време ръководителят на родната централа написа още, че другата ни представителка Боряна Калейн " не е съумяла да покаже съчетанията си ", само че ще има късмет във финалите на обособените уреди.

Обобщавайки видяното в италианския град, Илиана Раева предвижда, че ни чака оспорвано международно състезание във Валенсия след месец, като обърна внимание на това, че съдиите би трябвало да намерят решение за оценката за артистичност, защото тя " може да направи чудеса ".

Ето я и цялата обява на президента на БФХГ:

" Стилияна Николова играе ли, направи ли всичко... е недостижима. Тя е с най-голяма компликация! Паднаха й 3 точки на бухалки. Трудност, артистичност... всичко! Тя е УАУ! Още малко работа до Валенсия. Дария Варфоломеев заслужено е първенец. След Клуж споделих, че доста е напреднала. София Рафаели също е по-добре на това съревнование. Силен играч. Боряна Калейн не съумя да показа съчетанията си на тази купа. И на следващия ден е ден... Буба има мощна и атрактивна стратегия. Приятна изненада е Дария Атаманов. Много огромен капацитет! Конкуренцията за златния орден във Валенсия ще бъде доста мощна и забавна.

Съдиите към момента не могат да се оправят с оценката за артистичност. Ако съумеят, ще създадат надпреварите доста атрактивни. Трудността е съвсем изравнена. Но оценката за артистичност може да направи чудеса в художествената гимнастика. Дано съдиите по-бързо се оправят с нея! "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР