Президентът на БФХГ Илиана Раева е доволна от представянето на

...
Президентът на БФХГ Илиана Раева е доволна от представянето на
Коментари Харесай

Илиана Раева: Катрин Таева има едни от най-силните, впечатляващи и спиращи дъха съчетания в света

Президентът на БФХГ Илиана Раева е удовлетворена от представянето на българските състезателки, които завоюваха сребърен и бронзов орден в първия ден на интернационалния шампионат по художествена гимнастика в Рига (Латвия) - " Riga Spring 2018 " за девойки и " Baltic hoop " за дами.

Катрин Тасева стана трета в многобоя при дамите, Ерика Зафирова е пета, а при девойките отборно Татяна Воложанина и Анна Келман завоюваха сребърен орден.

Днес грациите ще вземат участие на всичките финали на обособените уреди при дамите и при девойките и имат шансове за още доста медали.

" Вчера първо играха девойките ни, които се състезаваха за отборна купа и взеха сребърния орден! Те не просто го взеха, а го извоюваха с изключителна игра на Таня и доста мощна игра на Анна! Отдавна тим девойки на България не е взимал сребърен орден. Независимо, че отсъстваше мощният тим на Русия, нашите лъвчета и екипът на Силвия Стойнева би трябвало да са доста, доста удовлетворени от играта на българките, с която завоюваха влиятелното отличие! ", написа Раева в профила си във Facebook.

 Второ издание на междунаротният шампионат
" Катрин - всички я чакаха с неспокойствие. Тя смени цялата си стратегия. Отговорно декларирам, че тя има едни от най-силните, впечатляващи и спиращи дъха съчетания в света. Катрин се вълнуваше доста за присъединяване си в Рига. Не съумя да покаже композициите си с всичките детайли и с вдъхновението, което е нейн патент. Разбираемо. Първо съревнование, към момента е началото на сезона, нужни са още доста тренировки и къртовска работа. Поздравления за бронзовия й орден в многобоя. Независимо от това, Катрин през днешния ден сподели, че при чудесно и безгрешно изиграни композиции, с всички рискови и мощни детайли, които през днешния ден не съумя да направи, ще бъде една от главните претендентки за призовите места на стълбичката!

Катрин може доста! Катрин има КЛАСА и ТАЛАНТ, които би трябвало да бъдат подчинени на доста труд! Катрин знае силата си и работи към този момент по друг метод! Трябва и още малко време, самочувствие и религия! А в случай че продължи да работи по този начин - в забрадка са й вързани! ", написа още Илиана Раева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР