Президентът на БФБаскетбол Георги Глушков беше част от ВИП гостите

...
Президентът на БФБаскетбол Георги Глушков беше част от ВИП гостите
Коментари Харесай

Георги Глушков откри реновирната баскетболна зала в Силистра

Президентът на БФБаскетбол Георги Глушков беше част от ВИП гостите на откриването на реновираната спортна зала "Дръстър " в Силистра. Заедно с кмета на града доктор Юлиян Найденов Глушков преряза лентата на спортното оборудване. Залата е с 300 седящи места.

"Искам да благодаря на хората, които помогнаха за отпущането на средствата за ремонта на спортна зала "Дръстър ": националният представител Алтимир Адамов, регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ доктор Тодор Тодоров, общински съвет Силистра с ръководител доктор Мария Димитрова. Благодаря на фирмата-изпълнител, със притежател Стефан Павлов, за положителната работа.

Благодаря на ръководителя на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков за достойнството да участва на откриването и за уважението към нас. Благодаря на целият екип на Община Силистра за неуморната работа, на зам.-кметовете Денка Михайлова, доктор Мирослав Тодоров, инж. Тихомир Борачев, на регионална администрация Силистра за поддръжката. Благодаря на радетелите за спорта в Силистра и на донора на БК "Доростол " Йордан Радулов.

На ръководителя на клуба Лъчезар Тодоров, на треньорите на тимовете, на участниците и гостите на провеждащия се през днешния ден в залата шампионат от зона Добруджа. Благодаря на всички деца, които упражняват баскетбол в Силистра за високите резултати и достижения. За мен беше чест да открием дружно тази чакана за града ни облага! На добър час на всички! ", разяснява Найденов по време на церемонията. Градоначалникът получи от президента на БФБаскетбол юбилейна значка "100 години баскетбол ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР