Президентът на БФБ Георги Глушков представи домакина на Купата на

...
Президентът на БФБ Георги Глушков представи домакина на Купата на
Коментари Харесай

Глушков: Трябва да покажем най-доброто от баскетбола

Президентът на БФБ Георги Глушков показа домакина на Купата на България Левски Лукойл и показа очакванията си за мощен шампионат в зала „ Универсиада “ от 6 до 9 февруари.

„ От няколко години търсим верния формат.

При съществуването на 4-5 тима кандидати за трофея, считаме, че ще стане забавно. Сигурни сме, че организацията, поверена на Левски Лукойл, ще бъде съвършена. Това е общ интерес - да притеглим хората и в тези 4 дни да покажем най-хубавото от баскетбола. Дано ентусиазмът ни е споделен ", сподели Глушков.

"Последните две години правихме единствено край в градове, в които искахме да събудим интерес, понапълни се. Сега считаме, че Универсиада може да бъде подобаваща за четиридневния шампионат. Левски предложи единствен обезпечаване на зала, защита и вдишване на съдийски разноски, " добави той.

"Организацията на събитието допуска съществено взаимоотношение сред тимовете, участници. Клубовете, които имат фенска маса, която желаят да участва, би трябвало да го разгласят, с цел да се провежда всичко, да се подредят нещата. Важно е, с цел да бъдат обгрижени почитателите. Координацията ще е решаваща. Сигурен съм, че тези, които имат предпочитание, че тези, които ще влязат с готовност да вършат блъсканица, няма да ги има, или ще са доста малко, а ние ще поставим оптимални старания да ги ограничим, " безапелационен бе президентът на БФБ по тематиката със сигурността.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР