Президентът на Беларус заяви днес, че в страната му са

...
Президентът на Беларус заяви днес, че в страната му са
Коментари Харесай

Лукашенко заяви, че в страната му са разположени няколко десетки руски тактически ядрени оръжия

Президентът на Беларус съобщи през днешния ден, че в страната му са ситуирани " няколко десетки " съветски тактически нуклеарни оръжия, съобщи Ройтерс, като означи, че това е резултат от съглашение, оповестено предходната година от Лукашенко и съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975.

През юни предходната година Беларус разгласи, че е почнал да приема съветските оръжия, като това е първият случай, в който Русия разполага нуклеарни ракети в непозната страна от руската ера насам.

По-рано през днешния ден Лукашенко съобщи, че на украинската фронтова линия е настъпила патова обстановка и изискванията дават опция за започване на мирни договаряния, като посочи, че предварителните текстове, разисквани сред съветски и украински публични лица в Турция в първите седмици на войната, могат да послужат като насочна точка за договарянията.

ТАСС цитира думите на Лукашенко, непосредствен съдружник на съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975, че може да настъпи " апокалипсис ", в случай че Русия употребява нуклеарно оръжие в отговор на дейностите на Запада.

Москва нееднократно е предупреждавала, че поддръжката на Запада за Украйна го слага в директна борба с Русия, което може да докара до нуклеарен спор, написа Българска телеграфна агенция.

Лукашенко съобщи също, че към 120 000 украински военнослужещи са били ситуирани наоколо до границата на Беларус като посочи, че вероятността от произшествия е много висока.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР