Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви днес, че е убеден,

...
Президентът на Беларус Александър Лукашенко заяви днес, че е убеден,
Коментари Харесай

Лукашенко: Западът финансира уличните протести в Беларус

Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи през днешния ден, че е уверен, че Западът финансира уличните митинги и вълнения в страната.
На съвещание на Беларуския съвет за сигурност Лукашенко прикани западните водачи, които през днешния ден се срещат, с цел да обсъдят обстановката в Беларус, да се съсредоточат върху проблемите в техните страни.
 Политолог: Беларус не е Украйна Политолог: Беларус не е Украйна
Възможен ли е удобен излаз от рецесията в Беларус и допустимо ли е страната да го реализира без външна интервенция? Благоприятен излаз по...
„ Западните страни непосредствено, без да се крият, афишират намерено събирането на средства и изпращането им в Беларус. Виждаме това “, сподели Лукашенко.
Той добави, че Беларус не може да наблюдава всички средства, изпратени в страната му, защото, както той твърди, доста от тях идват в торби.
" Но ние знаем това и ще се съсредоточим върху този въпрос ", сподели Лукашенко, представен от БелТА.
Лукашенко прикани западните водачи да се съсредоточат върху проблемите в техните страни.
 Лидерът на опозицията в Беларус прикани Европейски Съюз публично да не признава Лукашенко за президент Лидерът на опозицията в Беларус прикани Европейски Съюз публично да не признава Лукашенко за президент
Лидерът на беларуската съпротива Светлана Тихановская прикани Европейския съвет да не признава резултатите от президентските избори в ст...
" Бих желал да ги съветвам: преди да насочат пръста си към нас, да слагат в дневния ред на срещите си въпросите за " жълтите жилетки " във Франция и ужасните вълнения в Съединени американски щати и други европейски страни ", сподели Лукашенко.
На съвещание на Съвета за сигурност, на което участваха районните водачи посредством видеовръзка, той сподели, че Беларус към момента е изправен пред сложна обществена и политическа обстановка, съобщи ТАСС, представени от БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР